Over Mij

Mijn studie begon in 2009 in de vorm van Psychologie aan de Vrije Universteit in Amsterdam. In 2010 ruilde ik deze studie in voor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie. Ik leerde hoe enorm de invloed van cultuur is op hoe wij de wereld ervaren; zelfs op hoe wij onszelf zien.

Tijdens mijn master in 2014 verrichtte ik vier maanden onderzoek in een klein vissersdorp in Nicaragua. Ik richtte me op de ervaring van lokale ondernemers in het tourisme naast de westerse investeerders in hun dorp. Dit bracht me de titel Master of Science in Culture, Organization and Management (COM).

Mijn studiejaren brachten me naar veel plekken op de wereld. Ik reisde door Azië, studeerde een semester in Canada en woonde vier maanden in Centraal-Amerika. Na mijn afstuderen emigreerde ik in 2015 naar West-Australië. Twee jaar woonde ik op het uitgestrekte platteland in het dorp Coorow, bestaande uit 161 inwoners.

Terug in Nederland volgde ik in 2017 een cursus tot Life Coach via de NHA. In 2018 behaalde ik de NLP Practioner bij Nanja van den Broek. Begin 2020 besloot ik meer mensen van de NLP methodiek te laten profiteren en startte ik mijn eigen coachingsbedrijf Jynx.

Sinds 2018 werk ik in Human Resources als accountspecialist bij Randstad Groep Nederland. In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, mijn vriend(en) en familie en schrijf ik graag.